MINYAK KAMASUTRA – Rahsia Suami PERKASA

MAAF HABIS STOK

minyak-kamasutra

RAMUAN TRADISIONAL HERBA – UNTUK URUTAN SENJATA LELAKI

KEMBALIKAN POWER SENJATA LELAKI SEPERTI BUJANG-BUJANG DULU….

ORDER SEGERA, STOK TERHAD. PANDUAN URUT BERGAMBAR DIBERIKAN.

MINYAK KAMASUTRA : formula atau rumusan yang telah dikenalpasti paling berkesan untuk tumbesaran zakar perlu mengandungi kandungan yang dapat membantu peningkatan hormon jantan (testosterone) secara konsisten untuk mendapat hasil terbaik. Apabila tubuh berada paras testosterone yang optima (contohnya, budak lelaki pada umur baligh) maka pada saat itulah tumbesaran zakar berlaku secara progresif. Justeru pada waktu inilah saat terbaik untuk memulakan amalan mengurut zakar, atau dalam tradisi Melayu ada disebut ‘mengasah keris‘ untuk tugasan di malam Jumaat. Malangnya amalan mengasah keris ini sudah makin diabaikan dan statitik menunjuk semakin ramai lelaki Melayu yang mengalami mati pucuk.
Kajian mendapati majoriti lelaki dewasa tidak mencapai saiz zakar yang optima, mungkin kerana kekangan ‘agama’ atau kurang ilmu insan dan fisiologi. Lelaki dewasa dalam masyarakat tradisi di kawasan gurun Sudan di sebelah utara Afrika dikatakan mencatat ukuran saiz zakar paling  besar dengan purata tegang 9 inci kerana kaum lelaki mereka lebih terbuka tentang urusan kesihatan fizikal zakar. Malahan seorang bapa akan mengajar anak lelaki cara mengurut zakar apabila anak lelaki itu mencapai umur baligh. Kaedah mereka telah dikaji dan direkodkan serta diajar melalui lamanweb berbayar di Barat.
Bagaimanapun, masih belum terlambat bagi anda meningkatkan saiz zakar anda untuk mencapai ukuran optima serta menguatkan daya ereksi dan tempoh ereksi untuk tujuan baik, yakni melunaskan tanggungjawab memberi nafkah batin untukisteri anda. Ianya adalah hadiah dan pemberian terbaik dari seorang suami kepadaisterinya, selain dari mendapat zuriat yang baik kepuasan jimak adalah salah satu elemen utama untuk dapatkan kesetiaan isteri serta kesejahteraan hubungan dalam kehidupan berumahtangga.
TEMPAHAN : 1 botol (50ml)
Harga : RM 100.00  (RM110.00 untuk Sabah/Sarawak)

JANGAN BAYAR DULU

SILA SMS; ADA STOK MINYAK KAMASUTRA KE 011-11577206

Sebab stok ada sikit jer…
948 Total Views 1 Views Today

Incoming search terms:

“Dananiaga2u”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Laman web ini mengandungi artikel yang sesuai untuk yang sudah berkahwin sahaja.

Dan ianya bertujuan untuk pendidikan dan promosi produk sahaja.

Bagi yang tidak berkenaan, sila tutup laman web ini dengan segera. Kami tidak bertanggungjawab dengan salah-guna laman web ini.

Terima kasih.

Ramai tak tau ni...close